Под наем Бар/Ресторант/Нощен клуб, Muhr am See, Nürnberg, Германия, Hauptstrasse

Под наем - Cod. 25798

  • Типология: Бар/Ресторант/Нощен клуб
  • Област: 2941 m²
  • Номер на стая: 8
  • Етаж: fszt

Местоположение на имота

На близо 3000 квадратни метра на недвижими имоти национално признати и популярен туристически курорт на централно-западната провинция Байерн мъдър е в центъра на Франкония Езерната област, непосредствено до главния път, минаващ по цялата дължина от 70 м.
Околните езера 2-15 км, които предлагат много възможности за отдих в vitorláskikötőikkel, strandjaikkal, сърф, разходки с лодка, възможностите за колоездене и посещавани площ опазване на водните ресурси.
В допълнение към приятната атмосфера широка гама от спортни и развлекателни съоръжения направят празника смислено. Lakeside курорт на плажа плаж и яхтено пристанище с 300 места за акостиране на лодки и лодки и дори павилиони външни маси и детски площадки са в очакване на туристите, велосипеди и възможности за риболов са.

Транспорт

Работещи в предната част на сградата, на главния път, водещ до магистралата и околните големи градове въпрос на минути в половин час с кола.
На 500 метра от жп гарата. Автобусна спирка в предната част на сградата. Пешеходните туристи ходенето пеш и колоезденето маршрут води до ресторанта в непосредствена близост до езерото.

Сграда

Ресторантът се намира в бивш паметник квалификационен преобразуване плевня построена през 1985 година. Във вътрешния двор, на достатъчно разстояние от пътя, красивата градина, заобиколена от дървета и храсти на този павиран паркинг в непосредствена близост до 20 автомобила много има достатъчно пространство и паркинг чакъл камион или автобус beállására. Приложенията към котелното и складовете се намират.
Ресторантът се състои от 422 кв.м на партерен етаж 104 кв.м отделно помещение, 36 кв. М ресторант, 2 söntésből, оборудвана кухня, хладилник, съхранение, сървърни и от тоалетните. Общият брой на места на закрито 110, а бирарията предлага допълнителни 80-100 лица цивилизовано хранене, развлечения.
Отделното ресторанта на горния етаж, култивирани стаи, ние можем да осигурим места за настаняване.

Оборудване

Газови централно отопление, електрическа енергия 3-фазен, облицовани тоалетни, топла вода, изолирани прозорци, теракота, стомана кухненски уреди от неръждаема, център отдушник, тоалетна, камина. Сегашното състояние на съвременно оборудване за строителни машини и технически издържано, но се нуждае от почистване и поддръжка.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB