За продажба Строителен терен, München, München, Германия, starnberg

За продажба - Cod. 31841

  • Типология: Строителен терен
  • Област: 6350 m²
  • Номер на стая: 10
  • Етаж: 3

На западния бряг на езерото Starnberg нашите около 5700 квадратни метра е голям паркинг, това е около 650 квадратни метра лично бреговата зона с безплатен достъп до езерото, с тясна пътека от главния парцела отделно.
Луксозният на обширен терен предлага през целия ден красив изгрев над източния бряг на езерото, за да атмосферния залеза окончателно през нощта. Това е рядкост на западния бряг на езерото Starnberg.
Имотът е напълно развита и се стига по 50 м частен път. Съществуващият план за развитие ограничава основанията от три страни от зелената природа.
На брега на езерото Имотът се предлага е един от последните сграда земя на брега на езерото Starnberg, рядкост, че с твърдението "най-доброто място" и "най-добър изглед" е уместно представено.
Частичен площ от земята е покрита от страната на северозапад с план за развитие, като има предвид, че е с обща площ от около 690 квадратни метра.
УПРАВЛЕНИЕ
С уникалното си разположение между Мюнхен и величествената фона на Баварските Алпи Фелдафинг предлага изключително атрактивна комбинация от близост до градските центрове и достъп до прекрасна природа райски кътчета. В допълнение, центъра на град Мюнхен с влак или по магистрала A95, може да се стигне за около 30 минути.

Езерото Starnberg може да предложи социално почти всичко днес. Баварската традиция, престрелки, благородни ресторанти, бирарии и сърдечен страхотни голф игрища. Те се срещат в спокойна пазаруването на мястото, където никакво желание остава отворен.
По същия начин, Starnberg или Tutzing предложи най-добрите медицински грижи, отлични образователни институции до международното училище в Мюнхен (MIS) и разнообразна културна оферта за всички възрасти.
Широка гама от спортни и развлекателни съоръжения е нещо естествено. Първите ски курорти в Алпите може да се стигне за по-малко от час.

Около езерото Starnberg предлагат множество голф игрища достатъчно разнообразие на зелено. И ясно - любителите на водни спортове на всички видове отваря тук истински рай.

парцел:
6,350 квадратни метра земя

обработваема

Starnberg езеро е езеро в Бавария, на 25 км югозападно от Мюнхен. Езерото е кръстен на Боденското езеро, на Müritz, на Chiemsee и езерото Шверин е петият по големина езеро в Германия, поради големия си средна дълбочина, но втората най-водата.

Най-ранните правомощията на езерото като Uuirmseo могат да бъдат намерени в документ от 818, който се отнася до Holzhausen съм Würmsee. [3] това е по-късно Wirmsee така в ранен източник от времето на император Лудвиг Бавария (1314-1347). [4] Името произлиза от IRM реката W (сега WURM) тече като единствен поток от езерото в Starnberg. През 19-ти век, изписването на двете води след това отиде до WURM и Würmsee. Само от 1962 г. насам, езерото се нарича езерото Starnberg официално, този термин започва да набира все повече и повече, когато езерото, чрез изграждане на железопътна линия от бившия "станция Щарнбергер крило" в Мюнхен централна станция за Starnberg за голям брой от края на 19-ти век бе постигнато от жителите на градовете, като дестинация. Езерото също носи прякора Fürstensee.

Площ: 56.36 km²
Дължина: 19.45 km
Ширина: 4.675 км
Обем: 2,998.92 милиона m³
Дължина: 49 км
Максимална дълбочина: 127.8 m
Средна дълбочина: 53.2 m

Конферентни езици са немски и английски
Продажбите на частен

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB