За продажба Къща, Lenzen Elbe, Brandenburg an der Havel, Германия, Hamburgerstr. 72, 19309 Lenzen elbe

За продажба - Cod. 33126

  • Типология: Къща
  • Област: 5110 m²
  • Номер на стая: 20
  • Етаж: 2

На гърба на парцела има малка река, която използвахме, за да напояваме градината си. Така че през цялото време има много вода.
Размерът на този имот дава на купувача много възможности:
- създаване на голямо семейство в приятно, тихо и приятелско градче със здравословен начин на живот, зелена среда, великолепно въздух и вода, здравословна биологична храна (живот на дома)
- мотел или пенсия със собствена градина и парк
къща за възрастни или деца със собствена биограда и естествено отглеждани животни
- изгради нова къща
- бизнес, склад, оранжерия и др.
И двете сгради заемат по-малко от 500 кв. М. От целия парцел, така че са налични повече от 4600 м2 за строителство или друга употреба. Сградите могат също да бъдат разрушени и целият парцел да се използва като желание на купувача.
За момента имотът може да се види само отвън, докато живеем на 450 километра. Трябва да отделим време за вътрешно посещение и ще обявим всички заинтересовани купувачи, когато можем да бъдем там.

Това, което прави тази оферта специална - голям имот, чист въздух, здравословна природна среда (биосфера защитена зона) и воден поток, който граничи с всички южни граници на парцела. Най-подходящ за гостоприемници или хора, ориентирани към биологичен начин на живот. Място, което много подобрява здравето и ви дава много младост и енергия.

Цената за квадратен метър централен в Ленсен е оценена на около 30 евро.

За бърза продажба оценяваме целия имот на 129 000 евро, така че продаваме на стойност под 26 евро на квадратен метър (само 2,3 евро на квадратен метър!). Освен това, предлагаме сградите безплатно, така че купувачът се чувства свободен да ги обнови или разруши и изгради отново на своето желание. Имотът се продава директно от собствениците, така че няма такси на агенцията.
Цената е определена за бърза продажба. Продажбата ще бъде сключена в офис на нотариус и земя. Купувачът заплаща нотариалните такси.
Моля, свържете се с нас чрез електронна поща, ако имате въпроси. Ние сме англоговорящи собственици.
Моля, не, агенти по недвижими имоти, благодаря.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB