За продажба Къща, Hollfeld, Bayreuth, Германия, Langgasse 12

За продажба - Cod. 39367

  • Типология: Къща
  • Област: 610 m²
  • Номер на стая: 11
  • Етаж: 2

Голяма историческа къща за продажба в живописна Бавария.

Къщата се намира в центъра на малкото градче Холфелд с 5000 жители. В радиус от 750 м от всичко необходимо за живота - магазини, две банки, бензиностанции, заведения за хранене, училище, градска управа и др. Холфелд е разположен в район на германския вътрешен туризъм, известен като Fränkische Schweiz. Районът е кръстен на планините и реките между планините. Районът предлага широка гама от дейности на открито, независимо дали туризъм, катерене, кану или посещение на пещери.
Частично мазе 1900г. построена къща се намира на парцел 610 м2. На сутеренния етаж в момента има котел за централно отопление на дизелово гориво. На приземния етаж има бивш гардероб и складови помещения и работилница. Градската управа има разрешение за преобразуване на помещенията в жилища. Първоначалният етаж имаше три апартамента, два от които са реновирани през 80-те години. В допълнение, има възможност за изграждане на покрив с приблизително 250 м2. Къщата разполага с два гаражни витрини и 1-2 паркоместа.
Къщата е обект на защита на културното наследство в ценен район. Това от своя страна ви дава възможност да получите до 30% от разходите за обновяване на екстериора. Поддържа се и обновяване на отоплителните системи.
Реновирайте къщата по ваш избор и създайте голям дом, апартамент под наем или уютно настаняване - изборът е ваш!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB