За продажба Хотел, Leutenberg, Erfurt, Германия, Hauptstraße 30

За продажба - Cod. 40264

  • Типология: Хотел
  • Област: 1000 m²
  • Номер на стая: 14
  • Етаж: 3

Gasthof с утвърден италиански ресторант / пицария, 14 стаи и 2 апартамента. Имотът е в добро състояние и се грижи за него, той се намира в Тюрингия, в сърцето на Германия. Ресторантът разполага с 50 места на закрито и 20 в Biergarten за лятото. Закуските също се правят добре, докато стаите са в голямо търсене от ловци, мотоциклетисти, екскурзионни групи и посетители на известна клиника, специализирана в дерматологични лечения. Кухнята е пълна с всички уреди, включително фурна за пица, тенджера за тестени изделия, съдове, чинии и др. Стаите са просторни, всяка е оборудвана с баня, диван / кът за сядане, телевизор, Wi-Fi.
Комплексът включва още два апартамента, един на приземния етаж от около 150 квадратни метра, реновиран миналата година, и един на първия етаж от около 80 квадратни метра, и двата обзаведени. Готови сме да договорим цената малко. Демонстративен оборот. Продаваме по семейни причини.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB