За продажба Строителен терен, Gorlitz, Salzgitter, Германия, Zgorzelec Poland

За продажба - Cod. 13130

  • Типология: Строителен терен
  • Област: 40000 m²
  • Номер на стая: 0
  • Етаж: 0

Отличен за развитие !!
Немски и / или Полша сътрудници биха се заинтересували от търговския земя тракт, че в момента е на разположение.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ:
The тракт на земя се намира четирихектара в Згожелец, близо Łagów, и е четири километра от границата с Германия град Gorlitz.
Вече не е обслужван от немски или полските власти, граничните пунктове са без усложнения, без спирки и отлични пътни връзки в Германия.
Отлична възможност за инвестиция:
The тракт на земя се намира по-малко от един километър от съществуваща добре позната и процъфтяваща пазар. Силно разглежда търговски предприятия като Реал, немски супермаркет, Carfor френски супермаркет, The Plaza от Израел, Costorama англичаните, Leroy Merlin французите, The Eden Centre полски, както и Kouflan немски супермаркет процъфтяват в този търговски установен бизнес зона. Уважаваните предприятия и процъфтяващ пазар правят този терен, ключова инвестиции в недвижими имоти.
В непосредствена близост до културно многообразие на Общността, това парче на недвижими имоти се определя за развитие. Локацията на този имот го прави премиер за бизнес или търговска растеж с установена търговски трафик. Търговско развитие е в ход в непосредствена близост до този блок на земя, което го прави идеален за незабавно преструктуриране да отговори на нуждите на купувача.
Платените ДА ПРОДАВА:
Купуването на дясната част на имота е едно от най-важните решения, които може да се направи, и тази част от имота ще бъде отличен инвестиционен избор. Блокът на земя е готов да продаде, както и на разумни цени и развива; без съмнение ще спечели инвеститора.
Перфектен за търговски център или офис сграда, и достатъчно разнообразно за търговията на дребно, този имот е готов за купувача да предприеме незабавни владение и да започне своя проект. Изглежда Тази земя да се поберат много добре с активните си интереси в Полша и като добавка към вашите активи в Германия.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB