За продажба Земеделска земя, Magdeburg, Magdeburg, Германия, Nördlich Magdeburg-Leipziger-Straße, Förderstedt, Staßfurt, Zip: 39443

За продажба - Cod. 31349

  • Типология: Земеделска земя
  • Област: 43099 m²
  • Номер на стая: na
  • Етаж: farmland

Тук се предлага много привлекателна, трудно за намиране, голяма земеделска земя на 4,3 хектара (43,099 м2), която някога е била използвана като млечна ферма (или "Milchviehanlage" на немски език). Тази земя се намира директно на северната страна на Magdeburg-Leipziger Straße (името на пътя) и е в непосредствена близост до няколко жилищни сгради от южната страна (вижте прикачените снимки или картата на Google за проследяване онлайн). Отломките и вътрешните пътища от млечната ферма все още можеха да се намерят на земята. Тази земя е само на около два часа път с кола от германската национална столица Берлин и само на половин час път с кола от столицата Саксон-Анхалт Магдебург (също само на 5 минути от Autobahn / магистрала 14).
За повече общи подробности относно закупуването на имоти в Германия можете да се обърнете към следните или много други онлайн налични ресурси:
Http://www.expatica.com/de/housing/Buying-a-German-property_100945.html

Освен това на купувачите се препоръчва да вземат предвид около 7-8% административни разходи в допълнение към покупната цена, които обикновено се изискват да бъдат изплащани в Германия, както обикновено.

Не на последно място, продажбата на тази земя е възможна само по официални канали и без да се заобикалят или нарушават законови или данъчни изисквания.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB